Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της μπουντεσλίγκα
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της μπουντεσλίγκα η Μπάγερν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας για 25η φορά στην ιστορία της και τρίτη διαδοχική.
Η εκτός έδρας ήττα της Βόλφσμπουργκ από τη Γκλάντμπαχ με 0-1 (το γκολ ο Κρούσε στο 90΄) στο μεγάλο παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής έμελλε να κρίνει τον εφετινό τίτλο.
Οι Βαυαροί βρίσκονται στην πρώτη θέση με διαφορά 15 βαθμών από τους «λύκους», σφραγίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο. Η Γκλάντμπαχ ανέβηκε στην 3η θέση, με τη Βόλφσμπουργκ να παραμένει στην 2η.
Στο άλλο ματς της ημέρας, Πάντερμπορν και Βέρντερ Βρέμης αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν και προηγήθηκαν με 2-0.
Πηγή: naftemporiki.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr