Ανοιχτά και Κυριακή μεσημέρι
Μια ξεχωριστή βραδιά διοργανώνει το Σάββατο το βράδυ, το εστιατόριο piato, στο Ρίο, στον εσωτερικό χώρο λόγω καιρικών συνθηκών, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες του να συνοδεύσουν το φαγητό τους με ούζο ή τσίπουρο Πιλαβά και να δοκιμάσουν μετά το φαγητό μοναδικούς συνδυασμούς ποτών Πιλαβά, με αναψυκτικά λουξ, όπως τσίπουρο με βυσσινάδα, ούζο με πορτοκαλάδα κ.ά.
Πρόκειται για συνδυασμούς που θα λατρέψετε.
Θα διαπιστώσετε ότι η περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας, μας δίνει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που μπορούν να καλύψουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Γι αυτό, άλλωστε, το piato, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του χρησιμοποιεί μόνον Αχαϊκά προϊόντα.
Τόσο η βιομηχανία αναψυκτικών λουξ, όσο και η ποτοποιία Πιλαβά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στους Πατρινούς, καθώς λειτουργούν εδώ και δεκαετίες και τα προϊόντα τους φτάνουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
To piato, κατά την φθινοπωρινή περίοδο, είναι ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.


Η εταιρία αναψυκτικών λουξ
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Όταν στη συμβολή των οδών Παντοκράτορος και Ηλείας, πίσω από τον ομώνυμο ιστορικό ναό που υπάρχει ακόμα σήμερα στο κέντρο της παλιάς πόλης της Πάτρας, ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας ιδρύει τη «λουξ», μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που αρχικά παράγει πορτοκαλάδα, λεμονάδα και γκαζόζα.
Διατηρώντας μια σταθερά ανοδική πορεία και κατά περιόδους αλματώδη και έχοντας ήδη περάσει στα χέρια των παιδιών του Παναγιώτη, στον Γιάννη, τον Κώστα και τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, η λουξ αποτελεί σήμερα τη Νο1 Ελληνική εταιρία αναψυκτικών, παράγοντας όλη τη γκάμα των αναψυκτικών (λεμονάδα, πορτοκαλάδα, λουξ κόλα, βυσσινάδα, σόδα, γκαζόζα, τόνικ, λουξ mix) αλλά και χυμούς.

Η ποτοποιία Πιλαβά
Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, τσίπουρο, μπράντι και λικέρ (φυσικά και τεντούρα), ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή.
Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. στην Πάτρα, τελευταίου τύπου αποστακτήρες, υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης οινοπνευματωδών ποτών και δυνατότητα παραγωγής 6.000 φιαλών την ώρα, η ποτοποιία Πιλαβάς δεν εφησυχάζει.
Πιστοποιημένη κατά ISΟ 9001 και HACCP, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της, επιδιώκοντας την καταξίωση του ούζου, ενός παραδοσιακού προϊόντος, σε ακόμα περισσότερες αγορές του εξωτερικού.



ΤΟ PIATO ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Από αυτή την Κυριακή, το εστιατόριο piato θα είναι ανοιχτό και κάθε Κυριακή μεσημέρι. Ειδική γωνιά με ζωγραφιές περιμένει τους μικρούς φίλους για να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους, και τα παιδιά να απασχοληθούν ζωγραφίζοντας.
Τηλ. κρατήσεων 2610-994329 6944284499
Piato, Σώμερσετ 53, Ρίον δίπλα από το Σινέ Κάστρο


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr