Τόνισε για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ
Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, ανέλαβε την ευθύνη του αποτελέσματος, στην Τούμπα. Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Έγινε καλό παιχνίδι, από δύο ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.
Το φέραμε εκεί που θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι, αλλά από λάθη δικά μας δεχτήκαμε δύο γκολ. Θα μπορούσε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ εμείς και να καθαρίσουμε το ματς. Στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι.
Ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μας, για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Σε όλα τα γήπεδα όμως θα πηγαίνουμε για τη νίκη, και θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό δουλεύω με την ομάδα και αυτό μου αρέσει να βλέπω.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τη διάταξη μας και παίξαμε καλύτερα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Δέλλας.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε αν θα ξεκινούσε και πάλι το ματς με διάταξη της ομάδας του το 4-3-3, και είπε: «Δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν ήταν 4-3-3, αλλά κάπως διαφορετικό. Το θέμα είναι πώς μπαίνεις μέσα σε ένα τέτοιο ματς. Δεν πατούσαμε καλά, δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να μας δημιουργήσει ευκαιρίες.
Θα μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει αν δεν κάναμε τόσα λάθη στο κέντρο. Δίναμε ευκαιρίες στους αντιπάλους και ειδικά στον Μακ να μας δημιουργήσει προβλήματα. Έχω πει ότι πρέπει να διδάξεις ένα παιχνίδι, αλλά εμείς διδαχτήκαμε από το σημερινό ματς. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Χρειάζονται προσοχή και συγκέντρωση. Μας στοίχισε η φάση του πέναλτι. Πρέπει να μαθαίνουμε και οι παίκτες μου και εγώ. Πρέπει να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη».
Για το αν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπορούν να πρωταγωνιστήσουν: «Είναι νωρίς ακόμα .Εγώ το στοιχείο που κρατάω είναι ότι τους ενδιαφέρει να παίξουν ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή για τον κόσμο, οι ομάδες πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο».
Για το τι θεωρεί ότι δεν λειτούργησε σωστά για την ΑΕΚ, είπε: «Το ότι αλλάξαμε τη διάταξη μας, γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά από τις υπόλοιπες ομάδες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όταν επανήλθαμε στον σχηματισμό μας , λειτουργήσαμε καλά. Όμως είναι κάποια πράγματα στο παιχνίδι, που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Και σήμερα στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σουπερλίγκ: Νίκη του ΠΑΣ επί του Ατρομήτου στα Γιάννενα
Σουπερλίγκ: Νίκη του Αστέρα επί του Πανιωνίου στην Τρίπολη
Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Πανθρακικό και Καλλονή στην Κομοτηνή
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr