Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή
Προσωρινή αλλά και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου.
Οι νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ λόγω εκτέλεσης δοκιμών στα συστήματα αυτοματισμού και εγκαταστάσεων των σηράγγων και θα γίνουν στο τμήμα μεταξύ του Η/Κ Μεγάρων (χιλιομετρική θέση 39,900) και Α/Κ Κινέττας (χιλιομετρική θέση 56,600), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο (περιοχής Δήμου Μεγαρέων) από τις 00:01 έως 05:00. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται από τον Η/Κ Μεγάρων (χ/θ 39,900) και η κίνησή τους προς Κόρινθο θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ζητεί από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr