Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σε εξέλιξη η διαβούλευση για την 3η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PatrasIQ 2016

Σε εξέλιξη η διαβούλευση για την 3η Έκθε...

Έντονο το ενδιαφέρον

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών συνάντηση-δικτύωση φορέων από τον ακαδημαϊκό, πολιτειακό και επιχειρηματικό τομέα, με στόχο τη διαβούλευση για την υλοποίηση της επόμενης έκθεσης Mεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras-IQ 2016, η οποία προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Απρίλιο.

Tην συνάντηση συντόνισαν οι 3 συνδιοργανωτές της προηγούμενης έκθεσης (Patras IQ 2015): το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Παρόντες στην διαβούλευση ήταν εκπρόσωποι 20 φορέων, ενδεικτικά: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, ΣΕΒ Πελλοπονήσου & Δυτ. Ελλάδας, ΤΕΙ Πατρών, ΙΤΕ-ΙΕΧΜH, ΣΤΕΔΕ, ΟΑΕΔ, ΙΤΥΕ Διόφαντος, Επιμελητήριο Ηλείας, Ολυμπία Οδός Α.Ε., εκπρόσωποι start up εταιρειών κα.

Από την διαβούλευση που ακολούθησε προέκυψαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις, ενώ επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον όλων για συνεργασία, ώστε η έκθεση να αναβαθμιστεί και να καθιερωθεί ως θεσμός σε εθνικό επίπεδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διαβούλευση θα συνεχιστεί και μέσω του συνδέσμου: https://docs.google.com/forms/d/1S4543jX6-BR_AoiXOGGqmTB-bmIRTaBi9AR7XTElZD0/viewform

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά