Στο μεταξύ τους παιχνίδι πέτυχε 16 τέρματα
"Πολυβόλο" ο Γιάννης Φουντούλης, σκόραρε 16 φορές (!) απέναντι στη ΝΕ Πατρών, την οποία ο Ολυμπιακός συνέτριψε στον Πειραιά με 27-2 για την 3η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών.
Ο πρωταθλητής παραμένει στην κορυφή της κατάταξης, μαζί με τη Βουλιαγμένη που νίκησε δύσκολα στο Λαιμό τον Υδραϊκό με 7-4, ενώ με δύο βαθμούς διαφορά ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη απέναντι στη Γλυφάδα με 16-15.
Ο Εθνικός νίκησε 10-9 στο Παλαιό Φάληρο την ομώνυμη ομάδα, με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη να σημειώνει δύο γκολ στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη (8-3 τη Χίο) και το Καλαμάκι επιβλήθηκε 6-3 της Ηλιούπολης.
Τα αποτελέσματα:
Ολυμπιακός-ΝΕ Πατρών 27-2
Παναθηναϊκός-Χίος 8-3
Γλυφάδα-ΠΑΟΚ 15-16
Βουλιαγμένη-Υδραϊκός 7-4
Παλαιό Φάληρο-Εθνικός 9-10
Καλαμάκι-Ηλιούπολη 6-3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr