Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε η ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο: Πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρ...

Ο Ουκρανός αμυντικός, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέγραψε για 3 χρόνια στην Ένωση

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την Ένωση! «Να γίνω αναντικατάστατος και να κάνω το όνομά μου να ακουστεί και πάλι», είπε!

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήρθε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) και το Σάββατο (11/6) το πρωί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθεί η κατάσταση του (έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια).

Λίγες ώρες αργότερα ο Ουκρανός στόπερ μετέβη στα γραφεία της ομάδας, όπου διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του παίκτη.

Μπορεί να χρειάστηκε να μείνει σχεδόν τέσσερις ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (και ακόμα δυο οι μάνατζερ του), ωστόσο τελικά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέγραψε με την ΑΕΚ συμβόλαιο δυο ετών με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο.

Μάλιστα η αλήθεια είναι πως η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, δεν οφείλεται σε οικονομική διαφωνία. Απλώς χρειάστηκε να μπουν πολλά τυπικά στο συμβόλαιο και στα αγγλικά και στα ουκρανικά.

Ο Τσιγκρίνσκι θα αναχωρήσει Δευτέρα (13/6) για την Ουκρανία, προκειμένου να φέρει και το χαρτί της ελευθέρας του από τη Ντνίπρο για το τυπικό της υπόθεσης. Άλλωστε γι αυτό ακόμα η ανακοίνωση, αναφέρει απλώς συμφωνία.

Τι  δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

«Πριν από περίπου ένα μήνα έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα, διότι είναι ένας σύλλογος με πολύ καλό επίπεδο και μεγάλες φιλοδοξίες» δήλωσε ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής. «Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα που βάζει πάντα υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να ενταχθώ στο νέο μου περιβάλλον.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Ντνίπρο είχα πλήρη αγωνιστική δράση, αλλά είχα και διαστήματα στο παρελθόν με προβλήματα. Στην ΑΕΚ θέλω να γίνω αναντικατάστατος και να κάνω το όνομά μου να ακουστεί και πάλι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Και επίσημα προπονητής της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports