Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους "δικέφαλους" στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μπάσκετ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους...

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείτε από την Νεπτούνας ενώ η ΑΕΚ από την Λούντβιγκσμπουργκ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στην 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο μόνο και μόνο την νίκη για να διατηρηθούν σε προνομιούχες θέσεις στους ομίλους τους. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Νεπτούνας στην Λιθουανία, ενώ η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Γερμανία όπου θα φιλοξενηθεί από την Λούντβιγκσμπουργκ.

Με την ψυχολογία στα ύψη, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να φύγει από τη Γερμανία με το θετικό αποτέλεσμα, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (16/11, 21:30, NS3) την Λούντβιγκσμπουργκ, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League. Απών ο Φάλκερ.

Μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στη Σάσαρι, αλλά και την απόδραση με το διπλό από το ντέρμπι «Δικεφάλων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, η «Βασίλισσα» φιλοξενείται στη Γερμανία από την Λούντβιγκσμπουργκ, για την 5η αγωνιστική της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (16/11, 22:00, NS3) την Νεπτούνας στην Λιθουανία, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Την επιστροφή στις νίκες στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση ψάχνει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος αντιμετωπίζει την λιθουανική ομάδα εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του θεσμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Πρώτη ήττα για τον Άρη στο Τσάμπιονς Λιγκ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports