Ο διεθνής σέντερ ήταν κορυφαίος του Παναθηναϊκού στην νίκη επί του Ρεθύμνου
Στον Γιάννη Μπουρούση κατέληξε το τελευταίο βραβείο MVP για το 2016 στην Α1! Ο Έλληνας σέντερ ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Ρεθύμνου.
Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 23 πόντους, με 7/7 βολές, 5/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κερδισμένα φάουλ και 1 κλέψιμο σε 18:50’’ λεπτά συμμετοχής, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.
Όλα αυτά, ο Γιάννης Μπουρούσης τα πραγματοποίησε στην αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, ματς στο οποίο οι "πράσινοι" επικράτησαν με σκορ 116-83.
Ο 33χρόνος σέντερ επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods βελτιώνεται συνεχώς και τόνισε ότι: "Διαθέτουμε ρόστερ και προπονητή ανωτάτου επιπέδου και μπορούμε να πετύχουμε πολλά εντός και εκτός συνόρων".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Α1 μπάσκετ: Συνέχεια στο σερί με "κατοστάρα" για τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr