Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεκάδες οι συνταγές που βρήκε το ΣΔΟΕ στο κατάστημα της συζύγου Πατρινού φαρμακοποιού

Πάτρα: Δεκάδες οι συνταγές που βρήκε το ...
Ξανάλατος Νίκος

Θεωρείται ως μεγάλη επιτυχία των ανδρών του τοπικού κλιμάκιου

Δεκάδες είναι σύμφωνα με πληροφορίες, οι έτοιμες προς αποστολή συνταγές σε διάφορα ασφαλιστικά ταμεία, τις οποίες βρήκε και κατέσχεσε το τοπικό ΣΔΟΕ κατά την διενέργεια του έλεγχου , σε κατάστημα συζύγου γνωστού φαρμακοποιού της πόλης. Μάλιστα, λογω των προσωπικών δεδομένων που περιέχονται στα βιβλιάρια, οι άνδρες του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος,  ζήτησαν και πήραν άδεια από τον Εισαγγελέα πριν κάνουν την ενεργεία.

Οι πληροφορίες λένε, πως κατά την διάρκεια του έλεγχου στο φαρμακείο  δεν βρισκόταν ο ίδιος ο φαρμακοποιός , παρά το γεγονός ότι αυτό βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κατάστημα.

Η σύζυγος του όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία των βιβλιάριων και των συνταγών, ενώ όταν αυτά μεταφερθήκαν στις εγκαταστάσεις του κλιμάκιου προκειμένου να αποσταλούν στο Υπουργείο Υγείας για περαιτέρω έλεγχο και διασταύρωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται σε βιβλιάρια και συνταγές, εμφανίστηκε ο φαρμακοποιός με την δικηγόρο του και ζήτησε να του επιστραφούν.

Αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει, ενώ οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για συνταγές,  τα φάρμακα των οποίων έχουν αξία αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Πηγές του Υπουργείου Υγείας στις οποίες έχει ανατεθεί ο έλεγχος μας είπαν,  ότι είναι δεδομένη η βούληση το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλιχθεί μέχρι τέλους.

Να σημειωθεί, ότι σε μια επίσκεψη αστραπή στο κλιμάκιο της Πάτρας πριν λίγες ημέρες,  ο ειδικός Γραμματέας του Σώματος κ. Ιωάννης Διωτης, έδειξε να είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η αποκάλυψη της υπόθεσης.

Αποκλειστικό: Δεκάδες βιβλιάρια ασφαλισμένων σε κατάστημα συζύγου Πατρινού φαρμακοποιού!!!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις