Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:To μεταναστευτικό μετακόμισε στις Ιτιές-Διαμαρτυρίες κατοίκων και επιχειρηματιών

Πάτρα:To μεταναστευτικό μετακόμισε στις ...
Ξανάλατος Νίκος

Το πρόβλημα με τους μετανάστες έχει μπει "κάτω από το χαλί"

Ξεχασμένοι από όλους, Δήμο και Αστυνομία, θεωρούν πως είναι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής των Ιτεών. Σύμφωνα με πολλές καταγγελίες που δεχτήκαν τα δημοσιογραφικά  γραφεία το τελευταίο διάστημα, αλλά και από το καθημερινό ρεπορτάζ στην παραλιακή ζώνη γύρω από το νέο λιμάνι, οι καταλήψεις δημοσίων χώρων έχουν χτυπήσει…  κόκκινο.

Ομάδες αλλοδαπών και εν όψει χειμώνα, μετά την Πειραϊκή Πατραϊκή έχουν καταλάβει κάθε παλιό και ακατοίκητο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή, κάνουν σχεδόν γυμνοί μπάνιο σε δημοσίους χώρους, όπου υπάρχουν κοινόχρηστες παροχές νερού, προκαλούν μικροκαταστροφες και σπέρνουν τον τρόμο στους κατοίκους.

Το κλίμα ανασφάλειας είναι διάχυτο στην περιοχή, καθώς καθημερινά είναι τα φαινόμενα συμπλοκών με τραυματισμούς μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, ενώ τα ναρκωτικά έκαναν πλέον αισθητή την παρουσία τους.

Παράλληλα ο πρόεδρος των Ιτεων Αντώνης Δημητριάδης, "καρφώνει" τους υπευθύνους λέγοντας ότι έπαψαν να ενδιαφέρονται για το πρόβλημα, αφού η περιοχή δεν είναι…. Ηρώων Πολυτεχνείου!!!

Άδικο έχει;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις