Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Oχετός» πίσω από το πορνό βίντεο της Τζούλιας

«Oχετός» πίσω από το πορνό βίντεο της Τζούλιας

Διαπιστώθηκε και εμπλοκή ανηλίκων στις ροζ δραστηριότητες της εταιρείας

Πάνω σε πληθώρα παρατυπιών έπεσαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ, οι οποίοι εισέβαλλαν στα γραφεία παραγωγής πορνό ταινιών «Sirina Productions»
Οι φορολογικές παραβάσεις στήνουν χορό, ενώ κατασχέθηκαν τα σημειωματάρια, τα τιμολόγια και τα φορολογικά βιβλία της εταιρείας. Το πλέον τραγικό όμως είναι ότι υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή ανηλίκων στις δραστηριότητες της εταιρείας.
Πέρα από τη φοροδιαφυγή και τις υπόλοιπες παρανομίες που φαίνεται πως έχει διαπράξει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πορνό, προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή ανηλίκων στις «ροζ» μπίζνες. Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής, άνδρες της οποίας έσπευσαν στα γραφεία της εταιρείας στο Π. Φάληρο, όπου και κατέσχεσαν τους υπολογιστές και το ηλεκτρονικό υλικό που βρέθηκε.

Οι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά. Φαίνεται πως η υπόθεση της «εθνικής ροζ πρωταγωνίστριας» λαμβάνει πολύ πιο σοβαρές διαστάσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε κακουργήματα.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Sirina Productions», ο κ. Σειρηνάκης,  είναι γνωστός ως ο άνθρωπος της ελληνικής «τσόντας». Οι ταινίες που γυρίζει η εταιρεία παραγωγής του κυκλοφορούν στα περίπτερα, «συνοδευόμενες» από το πορνό περιοδικό «Sirina».

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί «θέμα» στον Ιατρικό Σύλλογο, με έναν από τους πρωταγωνιστές των πορνό ταινιών του. Πρόκειται για έναν γιατρό δημόσιου νοσοκομείου, χειρουργό, ο οποίος το πρωί εξέταζε τους ασθενείς και το βράδυ «γιάτρευε» τις πρωταγωνίστριες των πορνό ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπη και με το ΣΔΟΕ η Τζούλια για το πορνό

Σεισμός στο διαδίκτυο για το πορνό της Τζούλιας

Πορνοστάρ ο... συνοδός της Τζούλιας

Στο ΕΣΡ οι "Ράδιο Αρβύλα" για την Τζούλια

Η τσόντα της Τζούλιας κόντρα στην οικονομική κρίση

Σε εγκαίνια sex shop η Αλεξανδράτου

Κυκλοφορεί το «καυτό βίντεο» της Τζούλιας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις