Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σεισμός στο διαδίκτυο για το πορνό της Τζούλιας

Σεισμός στο διαδίκτυο για το πορνό της Τζούλιας

Γίνεται της τρελής

Σεισμός στο Internet από το dvd – τσόντα που κυκλοφόρησε χθες  στα περίπτερα με την Τζούλια Αλεξανδράτου, έναντι 19.90 ευρώ και το οποίο έχει ξεπουλήσει.

Το βίντεο ξεκινά με την ξανθιά πρωταγωνίστρια σε ένα διπλό κρεβάτι να αυτοϊκανοποιείται, κοιτάζοντας όλο νόημα και υπονοούμενα την κάμερα. Η  δράση μεταφέρεται σε τζακούζι, όπου η Τζούλια χρησιμοποιεί ως παρτενέρ ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας!

Στην ταινία υπάρχει και συμπρωταγωνιστής, ο οποίος εμφανίζεται προς το τέλος για να ολοκληρώσει όσα δεν κατάφερε μόνη της η Τζούλια. Οι σκηνές είναι άκρως σκληρές για να περιγραφούν και περιλαμβάνουν όλες τις στάσεις και τους τρόπους...

Το  DVD κυκλοφορεί από την εταιρεία «Sirina Entertainment», γνωστή από τις «καυτές» ταινίες αυστηρά για ενηλίκους μέσω του ομώνυμου περιοδικού. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η ταινία έγινε εις γνώση της Τζούλιας και κυκλοφόρησε με την άδειά της.

Ωστόσο, η πλευρά της ξανθιάς πρωταγωνίστριας δηλώνει άγνοια για το βίντεο και υποστηρίζει πως ίσως πρόκειται για εκβιασμό από πρώην σύντροφό της.
Οι ομολογουμένως καλογυρισμένες σκηνές του βίντεο, η διάρκεια του οποίου φτάνει τα 45 λεπτά, έχουν γυριστεί σε μια πολυτελή σουίτα. Η εκρηκτική ξανθιά επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με κάποιον μυστηριώδη παρτενέρ και πολλές φορές ποζάρει αυτάρεσκα στην κάμερα. Μόλις η Τζούλια Αλεξανδράτου έμαθε για το καυτό video στο οποίο πρωταγωνιστεί ισχυρίστηκε ότι το υλικό κυκλοφόρησε εν αγνοία της. «Η Τζούλια δεν είναι σε θέση να μιλήσει τώρα. Κάποια στιγμή θα βγει και θα δώσει τις απαντήσεις της» δήλωσε χθες το πρωί στην «Espresso» άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός της, λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε και συμπλήρωσε:

Αν και η σέξι TV persona επαναλαμβάνει συνεχώς πως δεν ήξερε ότι η εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών θα κυκλοφορούσε το συγκεκριμένο DVD, παραδέχεται ότι αυτή πρωταγωνιστεί στις επίμαχες σκηνές και ότι στο δωμάτιο υπήρχε και τρίτο πρόσωπο. «Πράγματι, το βίντεο αυτό έχει γυριστεί με έναν πρώην σύντροφό μου λίγο μετά τον χωρισμό μου από τον Μισέλ. Ηταν για προσωπική μας χρήση. Μας τραβούσε ένα άλλο πρόσωπο που ήταν εκεί» εκμυστηρεύτηκε η Τζούλια σε στενό της συνεργάτη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα μας και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις της: «Η Τζούλια πρόκειται να μιλήσει με τρεις δικηγόρους. Θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Της έχει στοιχίσει πολύ αυτή η ιστορία. Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πουλούσε τις ερωτικές τους στιγμές».

Η θύελλα που ξέσπασε μετά την κυκλοφορία του DVD προκάλεσε ανησυχία και έντονο προβληματισμό και στον πρώην αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό. Ο νεαρός επιχειρηματίας φοβήθηκε ότι όλοι θα τον «έδειχναν» ως τον μυστηριώδη παρτενέρ του video. Και αυτό γιατί πριν από λίγο καιρό τόσο η Τζούλια όσο και ο ίδιος είχαν κάνει λόγο για ένα video τρίωρης διάρκειας όπου είχαν καταγράψει αυστηρά προσωπικές τους στιγμές. Το video αυτό είχε τραβηχτεί σε ταξίδι που είχε κάνει το πρώην ζευγάρι στην Πόλη του Φωτός. Εκεί, οι δύο πρώην εραστές είχαν απαθανατίσει όχι μόνο το λαμπερό Παρίσι, αλλά και τις καυτές ερωτικές τους στιγμές. Προκειμένου λοιπόν να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ο κ. Ψωμόπουλος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Μπούρα: «Ο πελάτης μου δεν έχει ουδεμία σχέση με το συγκεκριμένο βίντεο και θα κινηθούμε νομικά εναντίον όποιου προσπαθήσει να αφήσει οποιαδήποτε τέτοια αιχμή για το πρόσωπό του» τόνισε κατηγορηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Oχετός» πίσω από το πορνό βίντεο της Τζούλιας

Η Τζούλια έφτασε μέχρι τη Βουλή

Παίζει και τηλεοπτικό σποτ για το βίντεο της Τζούλιας !

Αντιμέτωπη και με το ΣΔΟΕ η Τζούλια για το πορνό

Πορνοστάρ ο... συνοδός της Τζούλιας

Στο ΕΣΡ οι "Ράδιο Αρβύλα" για την Τζούλια

Η τσόντα της Τζούλιας κόντρα στην οικονομική κρίση

Σε εγκαίνια sex shop η Αλεξανδράτου

Κυκλοφορεί το «καυτό βίντεο» της Τζούλιας

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight