Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παίζει και τηλεοπτικό σποτ για το βίντεο της Τζούλιας !

Παίζει και τηλεοπτικό σποτ για το βίντεο...

Γιώργος και όχι ... Γάλλος ο πορνοστάρ

Το είδαμε κι αυτό: λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Alpha, προβλήθηκε τηλεοπτικό σποτ για το DVD που πωλείται στα περίπτερα. Και για να επιμένει σε τόσο επαγγελματική προώθηση η εταιρία που διανέμει το πορνό DVD, μάλλον νοιώθει κατοχυρωμένη κι ασ δηλώνει έκπληκτη η Τζούλια. Έτσι τουλάχιστον εμφανίστηκε χθες Πέμπτη το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αιμίλιο Λιάτσο.

Μεταξύ άλλων η Τζούλια υποστήριξε:

"Δεν επρόκειτο για επαγγελματική δουλειά, αλλά για προσωπικές στιγμές με έναν άνθρωπο με τον οποία συνευρέθηκα», όπως απάντησε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκάλυψε

"Ο ερωτικός παρτενέρ δεν είναι γάλλος πορνοστάρ αλλά Έλληνας, ονόματι Γιώργος".

«Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση για ακόμα μια φορά, παραβιάζοντας προσωπικές μου στιγμές, να έχω σοκαριστεί» είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε: «Πήγα μόνη μου στις 5.00 τα χαράματα στην Ομόνοια να πάρω το dvd».

Ωστόσο,το μοντέλο επισήμανε ότι δεν κατάφερε να δει το περιεχόμενο του dvd από την... ντροπή του. «Δεν κάνω κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει όλος ο κόσμος», υποστηρίζει ακόμα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Παραδέχεται βέβαια ότι γνώριζε την ύπαρξη της κάμερας, επισημαίνει ωστόσο ότι το υλικό βγήκε στην δημοσιότητα εν αγνοία της και τονίζει για την εταιρεία παραγωγής της πορνοταινίας: «Οι άνθρωποι αυτοί παραβίασαν την προσωπική μου στιγμή και εγώ αυτήν την στιγμή ντρέπομαι και είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί».

Ακόμα η Τζούλια Αλεξανδράτου επισήμανε ότι «έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα η τιμή και η υπόληψή μου», για αυτό και έχει ήδη δώσει εντολή στον δικηγόρο της να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρχικά για να σταματήσει η διανομή του dvd αλλά και να μηνυθούν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. Kαι τελειώνει στην συνέντευξή της, δραματικά: «Δεν μπορώ να εμπιστευθώ κανέναν πλέον, κανέναν μα κανέναν...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Oχετός» πίσω από το πορνό βίντεο της Τζούλιας

Η Τζούλια έφτασε μέχρι τη Βουλή

Αντιμέτωπη και με το ΣΔΟΕ η Τζούλια για το πορνό

Σεισμός στο διαδίκτυο για το πορνό της Τζούλιας

Πορνοστάρ ο... συνοδός της Τζούλιας

Στο ΕΣΡ οι "Ράδιο Αρβύλα" για την Τζούλια

Η τσόντα της Τζούλιας κόντρα στην οικονομική κρίση

Σε εγκαίνια sex shop η Αλεξανδράτου

Κυκλοφορεί το «καυτό βίντεο» της Τζούλιας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight